Zamieszczone przez rollcage
CO Z KATALIZATOREM SIĘ STAŁO
Zwiń
X
-
CO Z KATALIZATOREM SIĘ STAŁO
Zakupiłem Oktavie rok 2003 1.9 TDI 110 KM
Auto jest sprowadzone, więc oddałem auto na pierwszy przegląd tak zwany zerowy. Okazało się, że auto nie przejdzie przeglądu z powodu braku katalizatora, ktoś zamiast niego wstawił kawałek rury. Jaki był w tym cel? Przegląd już mam, ale co zrobić wsławić nowy czy zostawić jak jest.
Doradzicie, co robić.
A poza tym to jak już zarejestruje to wybieram się do Częstochowy na spotkanie OCP
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzmkdzialoszyn, Jakiś patalach to robił.Powinieneś zdobyć starą puchę katalizatora i wspawać ją w odpowiednie miejsce.gosc nawet nie zauwazyl braku bo ladnie pucha jest ukryta pod oslona silnika
Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mkdzialoszynAuto jest sprowadzone, więc oddałem auto na pierwszy przegląd tak zwany zerowy. Okazało się, że auto nie przejdzie przeglądu z powodu braku katalizatora, ktoś zamiast niego wstawił kawałek rury. Jaki był w tym cel? Przegląd już mam, ale co zrobić wsławić nowy czy zostawić jak jest.
palioza, ma OII tam KAT jest pod osłoną w OI jest niestety widoczny :szeroki_usmiechTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Komentarz